nlenfrde
Boek hier ...

          ADEJE PARADISE COMPLEX   boek hier je vakantie naar de zon

 

 

 

 

4x4
4x4
duiken
duiken
golfen
golfen
kaart
kaart
mountianbike
mountianbike
rusten
rusten
strand
strand
teide
teide
theater
theater
wandelen
wandelen
zonnen
zonnen
zwemmen
zwemmen
Previous Next Play Pause
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
TENERIFE
 
Een eiland met eindeloze mogelijkheden!

Het subtropische en vrijwel altijd zonnige eiland Tenerife is een veelzijdige bestemming waar u zich niet snel zult vervelen. Het grootste eiland van de Canarische Archipel staat bekend om haar afwisselende natuur. In het groene noorden zult u versteld staan van de zeer gevarieerde flora, terwijl strandliefhebbers hun hart kunnen ophalen aan de kustlijn. In het droge zuiden liggen de populaire badplaatsen van het eiland Playa de las Americas, Costa Adeje en Los Cristianos. Deze gezellige badplaatsen beschikken, naast een prachtig zandstrand, over promenades met talloze winkeltjes, restaurants en terrasjes.

De blikvanger van het eiland is de 3.718 m hoge berg Pico del Teide. Deze actieve vulkaan heeft een heel indrukwekkend landschap gevormd, waardoor de omgeving is uitgeroepen tot natuurpark. Als u altijd al een wandeling in een maanlandschap heeft willen maken...
 
 Klimaat

Het klimaat in Spanje varieert per regio. De Costa’s aan de oostkust van Spanje en de Balearen, de eilandengroep ten oosten van het vasteland, hebben een mild zeeklimaat. De Costa del Sol kent veel zonuren en kan in de zomermaanden goed warm zijn. Op de Canarische Eilanden heerst een tropisch klimaat, waardoor het gedurende het gehele jaar aangenaam is.